Condicions

CONDICIONS GENERALS

En compliment a l'establert per la legislació espanyola en la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI) publicada al Butlletí Oficial de l'Estat (B.O.E.) del 12 de juliol de 2002, es publica el document següent:

 1. 1.      1. Dades identificatives

Cartes Catalanes és una marca comercial registrada, núm. 2778683, a “La Oficina Española de Patentes y Marcas”, a nom de Josep Maria Ramírez i Burgada, domiciliat al carrer Baix Camp, 19 de Lloret de Mar ( 17310 ), Girona.. És una marca destinada a la creació, adaptació i modernització de jocs populars, amb la intenció de fomentar el coneixement de la cultura i la tradició popular catalana.

 1. 2.      2. Descripció del servei

cartescatalanes.com proporciona una sèrie d’articles a Internet als seus usuaris i clients. La major part d’aquests articles són dissenyats i il·lustrats per ells mateixos. La resta d’articles exposits al web, que no són creats per Cartes Catalanes, pertanyen a empreses, proveïdors o fabricants catalans quins productes destaquen per la seva implicació en la cultura i la tradició o pel seu valor històric.

 1. 3.      3. Ús del web cartescatalanes.com i del servei
  1. 1.       3.1 Edat mínima

cartescatalanes.com pot ser usat només per usuaris majors d'edat (adult) o per menors acompanyats per un adult.

 1. 3.2 Llicència d'ús del web i del servei de cartescatalanes.com
  cartescatalanes.com
  ofereix una llicència limitada i revocable a accedir i utilitzar el web i els serveis en concordança amb les seves Condicions Generals d'Ús. Aquesta llicència no inclou el dret a recol·lectar o usar informació del web per a objectius prohibits per cartescatalanes.com, competir amb cartescatalanes.com, crear gràfics basats en els continguts de cartescatalanes.com, o desar una còpia del web.
 2. 3.       3.3 Serveis oferts per tercers

cartescatalanes.com utilitza el servei d'altres empreses, com les empreses de transport, per a realitzar certs serveis o els seus proveïdors o fabricants. cartescatalanes.com no té cap tipus de control en aquests tercers i els seus serveis i acceptes que cartescatalanes.com no té cap responsabilitat en incidències que poguessis tenir-hi.

 1. 4.      4. Regles generals
  1. 1.       4.1 Ús prohibit

No pots intentar causar cap dany al web o al servei de cartescatalanes.com. Per exemple, i sense ser una llista completa ni exhaustiva, no pots:

 1. a) Entorpir el servei de cartescatalanes.com usant virus o altres programes dissenyats per a causar dany a qualsevol software o hardware.

b) Modificar o crear versions de qualsevol tecnologia utilitzada a cartescatalanes.com..

c) Usar qualsevol tipus d'script, robot o tecnologia per a monitoritzar el web.

d) Recol·lectar correus electrònics o altra informació a través del servei de cartescatalanes.com.

e) Fer-te passar per una altra persona o entitat.

 1. 2.       4.2 Privacitat i protecció de dades

A cartescatalanes.com ens preocupem especialment per la seguretat i per garantir la confidencialitat de les dades aportades pels nostres clients. Ens comprometem a donar-te el millor servei i la millor experiència online.

En el moment que un client realitza una comanda a través del nostres servidor segur, les seves dades personals, domiciliàries, y les relatives a les seves compres i formes de pagament, són incorporades a la nostra base de dades per a tramitar la comanda. En cap cas aquestes dades personals seran transferides o venudes fora de cartescatalanes.com.

Pots consultar la nostra Política de Protecció de dades personals.

Llei de Protecció de Dades:

En compliment amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que:

 1. A. En la seva qualitat de propietari, el responsable d'aquest fitxer és  Josep M. Ramírez i Burgada  amb NIF 40290965W i domicili social a Baix Camp, 19, 17310 Lloret de Mar, Girona.
 2. B. cartescatalanes.com garanteix la confidencialitat de totes les dades facilitades pels seus clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua o manipulació de les dades.
 3. C. D'acord amb la legislació vigent, tots els clients de cartescatalanes.com tenen el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades. A més, en qualsevol moment el client pot manifestar el desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per a exercitar aquests drets els clients poden dirigir-se per correu postal a l'adreça: Ap. correus 223, 17310 Lloret de Mar, Girona.(Spain), o enviar un correu electrònic a info@cartescatalanes.com
 4. D. Per al millor compliment dels seus serveis, Cartes Catalanes es veu obligat a facilitar determinades dades dels seus client (nom, adreça, telèfon, etc.) a altres empreses que col·laboren amb la prestació del servei (transportistes, etc.). En tots els casos, les dades que es faciliten són les estrictament necessàries per a l'activitat concreta a realitzar.
 5. 3.       4.3 Condicions de compra

A Cartes Catalanes ens preocupem especialment de la seguretat i garantim la confidencialitat de les dades que ens proporcionen els nostres clients. Prometem donar-te el millor servei i la millor experiència online.

 1. 1.        Sistema de venda

Per completar una compra, s'ha d'enviar la comanda via internet amb el procés de pagament dissenyat per a aquest propòsit. Si us plau, fes una ullada a la informació pas a pas sobre com fer comandes. És molt fàcil!

 1. 2.        Impostos aplicables

Els preus dels productes exposats en la pàgina web de cartescatalanes.com, se'ls aplica l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) menys a on ho especifiqui. La legislació fiscal s'aplica d'acord amb el país de destinació de la comanda i la residència i tipus fiscal del Client. Si tens dubtes sobre l'exempció d'IVA, contacta cartescatalanes.com directament a info@cartescatalanes.com..

 1. 3.        Forma de pagament

En formular la comanda, el client ha de pagar mitjançant targeta de crèdit o transferència bancària al número de compte facilitat. Només així s'entendrà formalitzada la comanda i es passarà a producció. En determinats casos, i per prevenir possibles fraus, cartescatalanes.com es reserva la possibilitat de sol·licitar a un client una forma de pagament concreta.

 1. 4.        Forma, despeses i terminis d'enviament

cartescatalanes.com envia les seves comandes als clients residents a la Península Ibèrica, Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla a través del  servei de Correus. En alguns casos es pot usar un servei de missatgeria. El preu d'enviament es calcula automàticament en el moment de demanar un pressupost o realitzar la seva comanda i es calcula sobre la base del pes dels productes i la destinació.

Els terminis de lliurament varien en funció de la quantitat demanada i la destinació. És possible que per una raó o altra, una comanda pugui patir certs retards en la producció, a causa de l'escassetat d'estoc, que el client trigui en confirmar, etc En qualsevol cas, cartescatalanes.com haurà de lliurar els productes a l'adreça de lliurament indicada pel client en el menor temps possible d'acord amb els terminis de producció i temps d'enviament i, sempre dins dels trenta (30) dies de calendari a partir de la data en què es va confirmar la comanda.

Els terminis de transport es poden veure alterats per incidències extraordinàries en el transportista i per dificultats en el lliurament de la mercaderia. Cartescatalanes.com exclou qualsevol responsabilitat pels retards produïts per l'agència de transport, però sí que es compromet a respondre en un termini raonable qualsevol comanda que hagi estat danyada o perduda per l'esmentada agència.

 1. 5.      5. Garantia de devolucions i canvis

Dels productes personalitzats no s'accepten canvis ni devolucions.

Els productes i/o consumibles oferts en el nostre web tenen 7 dies naturals per a la seva devolució. Han d'anar sempre en el seu embalatge original, en perfecte estat i sense utilitzar. Les despeses d'enviament de la devolució van a càrrec del client i cal que ell mateix gestioni aquest tràmit.

Un cop retornat el material i comprovat el seu estat es procedirà, si aplica, a la devolució de l'import del producte pagat. Si la devolució és motivada pel client no es tornaran els diners de les despeses d'enviament inicials. Si la devolució és motivada per un error de cartescatalanes.com s'assumiran aquestes despeses d'enviament.

 1. 6.      6. Propietat intel·lectual

Cartes Catalanes és el propietaris dels drets d’autor de les il·lustracions i grafismes exposats al nostre web (cartescatalanes.com) així com dels emprats en tots els seus articles. Es prohibeix l’us, publicació, difusió o alteració d’aquests dibuixos, il·lustracions o grafismes sense l’autorització expresa de Cartes Catalanes. Tanmateix Cartes Catalanes és una marca registrada, núm. 2779683, en clase 28, i queda totalment prohibit l’us d’aquesta denominació comercial dins els àmbits dels jocs de cartes, naips i jocs i Joguines, sense la nostra autorització escrita.

7. Drets de CartesCatalanes.com

 1. 1.       7.1 Monitorització

cartescatalanes.com es reserva el dret (sense assumir l'obligació) de monitoritzar les transaccions i comunicacions que es produeixin al seu web. Si cartescatalanes.com determina, al propi parer, que un usuari trenca o pot trencar alguna condició de les Condicions Generals d'Ús o l'esmentada transacció o comunicació és inapropiada, cartescatalanes.com pot cancel·lar o restringir l'accés a l'esmentat usuari, sense més responsabilitats per a les parts implicades.

 1. 2.       7.2 Modificacions del servei

cartescatalanes.com es reserva el dret de modificar la distribució, organització i aspecte del web i els serveis que ofereix i pot canviar o suspendre qualsevol aspecte dels seus serveis i/0 preus sense avís previ i sense responsabilitat per a cap de les parts.

 1. 3.       7.3 Cancel·lació del contracte

cartescatalanes.com, a criteri propi i amb avís o sense pot:

 1. a) Suspendre o limitar l'ús de cartescatalanes.com a un usuari en concret, així com tancar totalment un compte.
 2. b) Eliminar qualsevol contingut que cregui oportú dels serveis i directoris de cartescatalanes.com
 3. c) Prohibir l'ús dels serveis de cartescatalanes.com
 4. 4.      
  7.4 Comunicacions enviades pels usuaris

cartescatalanes.com es reserva el dret d'usar el material i les comunicacions enviades pels usuaris en: preguntes, comentaris, fòrums, idees i concursos per a màrqueting o altres actes de promoció, sense que puguin considerar-se aquestes comunicacions confidencials.

 1. 7.      8. Política d'enllaços

cartescatalanes.com no es fa responsable d'aquells altres llocs web o arxius als que sigui possible accedir a través d'enllaços d'hipertext (links) disponibles entre els seus continguts, donat que aquestes planes enllaçades són responsabilitat dels seus respectius titulars. Aquesta pàgina, per tant, ni aprova ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol classe de material existent en tals planes web o arxius i no controla ni es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació continguts i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a aquesta plana. En el cas que s'estimi oportú o que un òrgan competent declari la il·licitud de les dades, ordenant-ne la retirada o que s'impossibiliti l'accés a les mateixes, o s'hagués declarat l'existència de la lesió i se'ns hagi notificat expressament la corresponent resolució, els enllaços que s'indiquin serien immediatament retirats.

 1. 8.      9. Limitació de responsabilitats

cartescatalanes.com s'exclou de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin causar-se a la falta de disponibilitat o continuïtat del funcionament de cartescatalanes.com.

 1. 9.      10. Legislació aplicable i jurisdicció competent

Aquestes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola.

Si la compra de productes es fa per un Individu, per a la resolució possibles disputes, les parts es comprometen a sotmetre's, a elecció seva, i renunciant a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls, als jutjats i tribunals amb jurisdicció sobre el client.

Si la compra de productes es fa per un Empresa, per a la resolució possibles disputes, les parts es comprometen a sotmetre's, a elecció seva, i renunciant a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls, als jutjats i tribunals amb jurisdicció sobre Cartes Catalanes i/o el seu propietari, Josep M. Ramírez Burgada.


Our Video Youtube