Desprès de 2 anys de moltes proves, consultes i dibuixos, el mes de maig de 2008 van aparèixer al mercat, amb molta vocació pedagògica, les Cartes Catalanes. Aquest joc de cartes és l'únic que pot portar el nom de CARTES CATALANES , ja que és una marca registrada (marca 2.778.683, concedida el 21 de febrer de 2008 ) a l'Oficina Española de Patentes y marcas.

Ens hem esforçat en fabricar els nostres articles dins del territori català i amb la millor qualitat que ens hem pogut permetre. Estem contents d'haver aconseguit uns bons productes, que agraden a la gent i que fomenten la cultura i les tradicions catalanes, demostrant així que la cultura popular pot tornar a interesar al gran públic i ,a més, donant feina als fabricants i productors catalans.

Així portem ja 8 edicions de Cartes Catalanes, 10 edicions de Calendaris de dites, 5 edicions d'Oca Catalana i ara farem la 2a edició del dòmino de l'estelada...i tenim altres projectes escalfant motors.

Però recentment ha aparegut algun altre joc de cartes que ha usat la denominació de Cartes Catalanes en lloc destacat del seu estoig. Han fet -creiem que a la Xina- un producte de molt baixa qualitat (de fet es transparenten, pel dors, les figures de les cartes si hi posem un llum al darrere) i amb moltes errades i deficiencies en la seva elaboració i acabats. Aquest joc de cartes s'ha distribuït en diaris del Principat (Regió 7, Diari de Girona), en algunes botigues de la xarxa de botigues NATURA, algunes botigues xineses (a 75 cèntims de PVP) i alguns marxants o firaires les han venut en Fires i Mercats, presuntament d'artesania. Molta gent s'ha adreçat a nosaltres amb comentaris i queixes del joc de cartes esmentat.
Volem aclarir que Cartes Catalanes no té rés a veure amb aquest article (veure foto adjunta) i que no podem entendre com unes empreses com Regió 7, Diari de Girona o les botigues Natura, poden haver estat complices de la difusió d'un article de tant baixa qualitat, fabricat a la Xina (pressumptament) i que va adreçat, prioritàriament, als més menuts i joves de la casa.

Nosaltres, evidentment, emprendrem les mesures judicials pertinents contra l'empresa VARITEMAS SL de Vilassar, per usar indegudament la nostra marca registrada en el seu joc de cartes i pels danys que ens estant generant.

Però el motiu d'aquest escrit en el nostre web no és altre que el de fer saber a qualsevol persona interesada en adquirir un joc de Cartes Catalanes que només tindrà les garanties de qualitat i de fabricació 100% CAT si el joc de cartes, en el seu estoig, porta aquest logo amb un R de marca registrada en lloc perfectament visible.

(Veure un tweet d'exemple, queixant-se del tema)

Establiment d'articles d'origen xinès:
Imatge de les cartes de baixa qualitat que usa indegudament la nostra marca.

Parades de fira:
Alguns presumptes "artesans" tambè venen aquestes cartes (a 5 euros de PVP), comprades a 75 cèntims en botigues xineses. Potser els organitzadors de fires i mercats d'artesania haurien de controlar millor les credencials d'aquests "artesans", en defensa del client i/o consumidor de les fires i mercats que organitzen.


Moltes gràcies a tots i totes pel vostre suport

Jou Ramírez
de Cartes Catalanes

 
franja
Aquest web està dissenyat per Caramba Publicitat. Totes les imatges estan protegides per drets d'autor